Skip to content

Apple reparatie Groningen

Laat je Apple device repareren bij iRepair Groningen.

Telefoon kapot, laptop defect of ervaart u problemen met uw Apple tablet? Voor Apple reparaties in Groningen bezoekt u iRepair. Onze erkende monteurs herstellen hardware defecten snel en vakkundig. Ervaart u technische issues? Vanuit onze diagnostische analyse vinden we het probleem en zorgen voor een passende oplossing. Voor vrijwel alle modellen, jong en oud, hebben we de originele onderdelen gewoon op voorraad. Dat resulteert in de snelste Apple service in Groningen. 

Apple service Groningen 

Bij ons bent u van harte welkom voor reparaties en ondersteuning van alle Apple devices: MacBooks, iMacs, iPhones en iPads. Apple producten staan nog altijd hoog aangeschreven, maar technische en hardware problemen kunnen zich helaas altijd voordoen. U wilt dan niet te lang wachten voor service, en daarom is iRepair altijd in de buurt. We beschikken over twee toegankelijke vestigingen in het centrum van Groningen, waar u met of zonder afspraak binnen kunt lopen. Wat doen we?

Schermreparatie 

Schade aan het beeldscherm van uw iPhone, iPad of Mac? Dat gaat vaak ten koste van de gebruiksvriendelijkheid. Voor een iPhone reparatie kunt u vaak direct binnenlopen en bent u binnen 30 minuten geholpen. Voor de iMac en iPad duurt dit vaak iets langer, maar ook dan zijn we vaak binnen een dag klaar. We plaatsen dan een gloednieuw LCD en touchscreen op uw device. 

Waterschade 

Hoewel Apple apparaten tegenwoordig erg goed bestand zijn tegen waterschade, kan waterschade nog steeds voor komen. Waterschade is een acuut probleem, en dus kunt u zonder afspraak langskomen in één van onze vestigingen in Groningen. We beschikken over de materialen om de gevolgen van waterschade optimaal te beperken. 

Oplaadproblemen 

Problemen rondom het opladen van uw iPhone, iPad of MacBook? Breng uw toestel langs bij iRepair. We analyseren het probleem, dat zijn vaak voordoet rondom de accu. Mocht er echter meer aan de hand zijn, dan communiceren we dit tijdig. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en zijn Apple oplaadproblemen snel weer opgelost.

Ook voor Apple ondersteuning in Groningen bent u welkom bij iRepair. Onze servicemedewerkers en monteurs staan dagelijks voor u klaar.

Wat gaat de reparatie kosten?

De onderdelen voor de reparatie verschillend ontzettend per merk. Voor de actuele prijzen voor de meest voorkomende reparaties kunt u onze prijslijst downloaden. ​

Waarom iRepair?

Contact

Wij repareren deze Apple toestellen

iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE (1st generation)
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus

iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone SE (2nd generation)
iPhone 12 mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 13 mini
iPhone 13
iPhone 13 Pro

Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Van tevoren een prijsindicatie opvragen?

Wil je van tevoren weten wat de reparatie gaat kosten? In onze prijslijst vind je het actuele prijsoverzicht van de reparaties. Staat jouw model of gewenste reparatie er niet tussen? Gebruik dan onderstaan contactformulier om een indicatie aan te vragen.

Vul onderstaand formulier in om een reparatie in te plannen.