Skip to content

iPhone reparatie Groningen

Laat je iPhone repareren bij iRepair Groningen.

Bent u op zoek naar een servicecenter voor iPhone reparaties in Groningen? Loop binnen bij iRepair. Onze monteurs repareren uw iPhone snel en vakkundig. De reparatie is vaak al binnen 30 minuten afgerond. Dat voorkomt dat u uw smartphone langere tijd kwijt bent. Uiteraard maken we binnen onze iPhone reparatie gebruik van originele onderdelen, waarmee u na afloop verzekerd bent van een smartphone die weer 100% functioneel is. 

Vakkundige en snelle iPhone reparaties

Soft- en hardware defecten kunnen altijd optreden, ook bij de iPhone. We begrijpen dat u niet altijd weken kunt wachten tot uw iPhone is gerepareerd, en daarom kunt u altijd bij ons binnen komen lopen. Acute hardware issues zoals waterschade of een batterij reparatie pakken we direct op. Ook een iPhone beeldscherm reparatie of technische issues zijn bij ons in goede handen. Bij ons zijn daarnaast de meeste iPhone modellen en originele onderdelen al op voorraad. Dat betekent dat we snel schakelen en telefoon reparaties veel minder tijdrovend zijn.

iPhone service in Groningen 

De iPhone staat bekend als betrouwbaar en kent een lange levensduur. Om de optimale levensduur te kunnen garanderen, maakt iRepair gebruik van originele Apple onderdelen. Bij het vervangen van het scherm of het plaatsen van een nieuwe accu bent u verzekerd van een optimale functionaliteit. Dat merk je aan alles. Naast het vervangen van de batterij, waterschade en schermreparaties doen we nog veel meer binnen onze uitgebreide service. Meer weten? Kom langs in onze winkel aan de Vismarkt of in de Nieuwe Ebbingestraat. 

iPhone reparatie laten uitvoeren

Dat doet u in Groningen bij iRepair. We zijn gespecialiseerd in de iPhone en ondersteunen ook de oudere modellen met originele onderdelen. Vanuit onze expertise kunnen we de diverse hard- en software issues die zich kunnen voordoen op de iPhone, snel voor u vinden én herstellen. Dat betekent dat een reparatie van de iPhone bij ons vaak al binnen 30 minuten is afgerond. We doen geen concessies aan onze hoogwaardige service en zijn pas tevreden als alles issues voor de volle 100% zijn opgelost. 

Ook een iPhone reparatie laten uitvoeren in Groningen of wil je graag ondersteuning ontvangen bij technische vragen? We helpen je graag. Maak een afspraak bij iRepair. Ook zonder afspraak bent u overigens van harte welkom. iRepair is de iPhone specialist in Groningen. 

Wat gaat de reparatie kosten?

De onderdelen voor de reparatie verschillend ontzettend per merk. Voor de actuele prijzen voor de meest voorkomende reparaties kunt u onze prijslijst downloaden. ​

Waarom iRepair?

Contact

Wij repareren deze Apple toestellen

iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE (1st generation)
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus

iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone SE (2nd generation)
iPhone 12 mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 13 mini
iPhone 13
iPhone 13 Pro

Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Van tevoren een prijsindicatie opvragen?

Wil je van tevoren weten wat de reparatie gaat kosten? In onze prijslijst vind je het actuele prijsoverzicht van de reparaties. Staat jouw model of gewenste reparatie er niet tussen? Gebruik dan onderstaan contactformulier om een indicatie aan te vragen.

Vul onderstaand formulier in om een reparatie in te plannen.