Skip to content

Samsung reparatie Groningen

Laat je Samsung repareren bij iRepair Groningen.

Ervaart u problemen met uw Samsung device? Wij bieden brede ondersteuning voor Samsung apparaten. Of het nou gaat om een smartphone of tablet; onze monteurs staan dagelijks voor u klaar. Plan een afspraak in en laat uw device er weer uit zien als nieuw. Bij ons bent u uw toestel niet twee weken kwijt. We helpen u direct, zodat u binnenkort alweer beschikt over een volledig functioneel toestel. Op zoek naar een servicecenter voor Samsung reparaties in Groningen? Profiteer van onze erkende en snelle ondersteuning. 

Snelle reparatie Samsung 

We begrijpen dat u uw Samsung device niet te lang kunt missen. Daarom beschikken wij over de snelste Samsung service in Groningen. Onze monteurs gaan direct voor u aan de slag, ongeacht het probleem. We kunnen u op basis van een korte analyse informeren over de staat van het defect. Is het probleem direct op te lossen, dan kunt u gewoon in onze winkel blijven wachten. Duurt het iets langer, dan communiceren we dit tijdig. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Samsung ondersteuning 

Waar kunnen we u mee helpen? Voor een tablet reparatie zijn we direct beschikbaar. Ook kunt u online een afspraak maken. Waterschade, schade aan het scherm of problemen met het moederbord? Wij lossen het vakkundig op. Heeft u een Samsung Galaxy en bent u op zoek naar een betrouwbare reparatie service? Dan staan we voor u klaar. U kunt ons vinden op twee plekken in de binnenstad van Groningen: de Vismarkt en Nieuwe Ebbingestraat.

De hoogste kwaliteitsgarantie 

Een Samsung reparatie laten uitvoeren? Dan wilt u verzekerd zijn van de beste service. Bij iRepair maken we gebruik van originele Samsung-onderdelen, waarmee we hardware problemen effectief herstellen. Technische issues kunnen we snel uitlezen dankzij onze moderne tools. Dat zorgt ervoor dat we de hoogste kwaliteitsgarantie voor Samsung reparaties in Groningen kunnen bieden. 

Ook voor algemene ondersteuning, bijvoorbeeld rondom het installeren van een update en het maken of herstellen van een back-up, helpen we u graag. Kom langs bij iRepair in Groningen en maak gebruik van onze uitgebreide Samsung service. 

Wat gaat de reparatie kosten?

De onderdelen voor de reparatie verschillend ontzettend per merk. Voor de actuele prijzen voor de meest voorkomende reparaties kunt u onze prijslijst downloaden. ​

Waarom iRepair?

Contact

Wij repareren deze Samsung toestellen

S serie
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21 Plus
Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 Plus
Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 Plus
Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge PlusA Serie
Samsung Galaxy A12
Samsung Galaxy A22
Samsung Galaxy A32
Samsung Galaxy A42
Samsung Galaxy A52
Samsung Galaxy A522
Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A21s
Samsung Galaxy A31
Samsung Galaxy A41
Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A80
Samsung Galaxy A70
Samsung Galaxy A50
Samsung Galaxy A40
Samsung Galaxy A20e
Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A9
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy A7 2018
Samsung Galaxy A6
Samsung Galaxy A6 Plus

 

Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Van tevoren een prijsindicatie opvragen?

Wil je van tevoren weten wat de reparatie gaat kosten? In onze prijslijst vind je het actuele prijsoverzicht van de reparaties. Staat jouw model of gewenste reparatie er niet tussen? Gebruik dan onderstaan contactformulier om een indicatie aan te vragen.

Vul onderstaand formulier in om een reparatie in te plannen.