Skip to content

Telefoon reparatie Groningen

Laat je telefoon repareren bij iRepair Groningen.

Is uw kostbare telefoon beschadigd? Geen zorgen! Voor telefoon reparatie in Groningen bent u van harte welkom bij iRepair. Een kapot scherm, accu problemen of waterschade? Wij lossen het voor u op. Een telefoon reparatie duurt bij ons is vaak slechts 30 minuten. We maken gebruik van originele materialen, ongeacht het merk van uw mobiele telefoon. Daarmee bent u verzekerd van een device dat nog jaren optimaal functioneert. Ontdek alles over onze smartphone service in Groningen. 

Telefoon reparatie in Groningen snel geregeld 

Een telefoon reparatie laten uitvoeren bij iRepair is super eenvoudig. U kunt vooraf een afspraak maken of direct binnenlopen. In vrijwel alle gevallen kunnen onze technische specialisten uw smartphone binnen 30 minuten repareren. Mocht het defect of de schade meer tijd kosten, dan krijgt u dit tijdig te horen. Bij iRepair repareren we vrijwel alle merken. U kunt bij ons terecht voor een iPhone reparatie. Ook voor alle Android merken bent u bij ons op de juiste plek.

Een afspraak maken is niet eens nodig, want wij willen u binnen onze service graag zo snel mogelijk helpen. We begrijpen hoe vervelend het is om tijdelijk zonder telefoon te zitten. Dus kom langs, de reparatie van uw telefoon in Groningen is iRepair in goede handen. 

Smartphone onderdelen vervangen..

Gebeurt bij ons uitsluitend met authentieke onderdelen van het merk van uw telefoon. Dat zorgt ervoor dat u in een later stadium niet tegen dezelfde of andere problemen aanloopt. Ook behoudt de smartphone haar natuurlijke look & feel. Het is absoluut aanbevolen om een beschadiging aan uw telefoon te laten repareren. Een Samsung reparatie wordt bij ons altijd uitgevoerd met de beste apparatuur, materialen en onderdelen. Wel zo prettig om te weten.

Kom langs voor een telefoon reparatie 

Een beschadiging aan uw smartphone, dat is nooit prettig. Voorkom dat u een tijdlang zonder telefoon zit, en kom langs bij iRepair in Groningen. Wij zijn altijd in de buurt. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze service? Voorafgaand aan de telefoon reparatie zijn we altijd transparant over het tarief dat u kunt verwachten. U kunt vervolgens zelf beslissen of u de reparatie door ons wilt laten uitvoeren. Wij garanderen een vaste lage prijs en de optimale service.

Wat gaat de reparatie kosten?

De onderdelen voor de reparatie verschillend ontzettend per merk. Voor de actuele prijzen voor de meest voorkomende reparaties kunt u onze prijslijst downloaden. ​

Waarom iRepair?

Contact

Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Van tevoren een prijsindicatie opvragen?

Wil je van tevoren weten wat de reparatie gaat kosten? In onze prijslijst vind je het actuele prijsoverzicht van de reparaties. Staat jouw model of gewenste reparatie er niet tussen? Gebruik dan onderstaan contactformulier om een indicatie aan te vragen.

Vul onderstaand formulier in om een reparatie in te plannen.